نگهداری پوست و مو

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطّی و غیر خطّی طب سنتی

نگهداری پوست و مو

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطّی و غیر خطّی طب سنتی

کرم هاى پاک کننده براى پوست

کرم هاى پاک کننده براى پوست

در فصل سرما مى توانید از کرم هاى پاک کننده اى که دستور ساخت آنها را در زیر مشاهده مى کنید، به عنوان کرم مرطوب کننده استفاده کنید، زیرا در این فصل، پوست شما در معرض بادهاى سرد قرارمى گیرد و خشک مى شود. کرم هاى مرطوب کننده براى محافظت از پوست مفیدند.

یکى از کرم هاى زیر را که مناسب نوع پوستتان است، امتحان کنید.

روغن بادام

کرم پاک کننده بادام

مواد لازم:

موم عسل             120 گرم

روغن بادام             500 میلى لیتر

گلاب                      یک فنجان

پودر بوراکس           یک قاشق چایخورى

طرز تهیه:

موم را در یک ماهیتابه گرم کنید. وقتى آب شد، روغن بادام، گلاب، پودر بوراکس را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا سرد شود و به صورت کرم درآید.

این کرم را مى توانید در یخچال به مدت طولانى نگه دارید.

ماسک خیار

کرم پاک کننده خیار

مواد لازم:

موم عسل             30 گرم

موم سفید             30 گرم

روغن زیتون            500 میلى لیتر

آب خیار                 نصف فنجان

سدیم بنزوات       1 قاشق چایخورى

طرز تهیه:

یک کاسه را درون قابلمه ی بدون در که پر از آب جوش است، بگذارید. موم سفید و موم عسل را درون کاسه بریزید.

پس از آنکه موم حل شد، کاسه را بردارید و روغن زیتون و آب خیار را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید.

هنگامى که مخلوط آماده شد، در حالى که هنوز گرم است سدیم بنزوات را به آن اضافه کنید.

جو

کرم پاک کننده جوى دو سر

مواد لازم:

دوغ                      یک دوم فنجان

جو دو سر             60 گرم

سدیم بنزوات       1 قاشق چایخورى

طرز تهیه:

سدیم بنزوات را با دوغ مخلوط کنید و آرد جوى دوسر را به آن اضافه کنید تا خمیر نرم به وجود آید. کرم پاک کننده آماده است.

بابونه

کرم پاک کننده بابونه

مواد لازم:

گل بابونه                50 گرم

آب مقطر                500میلى لیتر

آب لیمو                  1 قاشق چایخورى

سدیم بنزوات         نصف قاشق چایخورى

طرز تهیه:

گل بابونه و آب مقطر را در یک قابلمه بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روى شعله ملایم بگذارید.

سپس آن را صاف کنید و بگذارید تا خنک شود. آب لیمو و بنزوات سدیم را به آن اضافه کنید. این مخلوط را در شیشه بریزید و در یخچال نگهدارى کنید.

معصومه پیروزبخت - روزنامه ایران
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد